A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайлівський ліцей Мурафської сільської ради

Туристичний семінар-зліт

Дата: 25.01.2023 10:38
Кількість переглядів: 16

З 30.09.2022 р – 02.10.2022 р. відбувся перший туристичний семінар-зліт, присвячений Дню туризму та професійному святу всіх працівників освіти Жмеринського району, який мав на меті удосконалити знання і вміння педагогів, змоделювати дії туристів у складних похідних ситуаціях та залучити до здорового способу життя. Змагання проводилися у смт. Ворохта Івано – Франківської області. Участь у семінарі взяли педагогічні працівники Мурафської громади.

Впродовж двох днів педагоги змагалися у різних спортивно-туристичних конкурсах, згадували теорію з різних дисциплін під час змагань з брейн-рингу, практикували свої вміння зі встановлення наметів, в’язанні туристичних вузлів, запалюванні багаття і варінні каші.

На швидкість і вправність змагалися у проходженні контрольно-туристичного маршруту з перешкодами та визначали азимут. Заєць Тетяна Аркадіївна та Балабаєв Анатолій Володимирович (Михайлівський ліцей) зайняли ІІ місце у конкурсі із туристичного орієнтування.

Частина змагань відбулася у таборі «Курінь Довбуша» на вершині гори П’ятихатки. Орієнтовна висота 1200 метрів на рівнем моря.

Нехай краса сил природи і людських рук в різних куточках планети надихає на розвиток, змінює світогляд, дарує серцю радість і гармонію!

Дякуємо усім організаторам даного семінару!!!!!!!!!!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень